Jooga


Unustage dieedid ja enesepiitsutamine – anduge joogale! Olles seda teed nüüdseks kuus-seitse aastat käinud, mõtlen hämmingus, mida ma kogu eelnenud elu tegin. Igal hommikul mõned päikesetervitused, kord-kaks nädalas mõnus Vinyasa. Jooga puhul on tore, et selle keskmes on side iseendaga ja püüd end kõigest välisest mitte kõigutada lasta. Jooga paneb keha tänutundes laulma, meel on rahulikum ja rõõmsam. PS. Joogaruumi tunde saab ka veebis teha!

Küünlad


Pimedal koroonaajal on valgust ja selgust kohe eriti vaja. Minu väike trikk – süüdata söögilaual iga eine ajaks põlema üks küünal, ka hommikune võiku väärib küünlaid. Meie igapäevane leib saab kohe teise kvaliteedi ja argine toitainete omandamine võtab vaimutoidu ammutamise mõõtme.

Talve muinasjutt


Igal inimesel võiks olla üks koht, kuhu pageda, kus lülitada telefon lennurežiimile, konutada teetassiga kamina ees, kuulata talveöö vaikust või mõnd head vinüülplaati. See koht ei pea isegi enda oma olema. Piisab sellest, kui on üks sõber kuskil Lõuna-Eesti metsade vahel, kelle juurde saab paar korda aastas minna akusid laadima. Õnneks mul üks selline on, üks Jeesus, üks hipi.

Muusika


Vahel muigan, et ma mitte ainult ei monteeri oma filme läbi muusikalise tunnetuse, vaid teen ka teadustööd nii. Isegi üks mu teadusartikkel sai pealkirja „Playground Love“ prantsuse bändi Air loost. Viimasel ajal ketrab mu plaadimängijas Ans.Anduri album „Uus palav päev“; eesti tegijatest inspireerivad ka Rita Ray, Erki Pärnoja, Marju Kuut, Ouu. Maailma muusikutest tiksub seda kirjutades taustal Alice Coltrane.

Naised


Tuletame nüüd meelde, kui mitu aastakümmet oleme kuulanud meesterahvaid targutamas. Nüüd on küll viimane aeg pöörata pilgud-kõrvad noorte vingete naiste poole poliitikutest tantsijate, teadlastest poeetideni. Just sealt tulevad viimasel ajal kõige värskemad ja julgemad mõtted ning olulised ettevõtmised.