ÜKSI REISIMINE


Lõhnad, tajud, tähelepanekud, kohtumised ja oma tempos liikumine. See paneb alati naeratama, isegi praegu selle peale mõeldes... Lennukist maha astudes esimene sõõm uue paiga lõhna, kerguse tunne. Kust rongid lähevad? Esimene võõramaa kohv. Ainus kahekõne, mida peame, on oma teekonnaga. Ma armastan emotsioone jagada, kuid üksi on meie tajud nii palju erksamad, oleme tähelepanelikumad ja tunneme hoopis teistmoodi. Võtame rohkem kaasa ja seiklustesse sattumine on üsna tõenäoline.

SALAPÄRA


See aukartus ja külmavärinad, mis tekivad siis, kui korraks mustrist sügavamale pääsed ja mingi täiesti teise tunnetusega reaalsus jooksma hakkab... Alandlikkusega segatud uudishimu, edasi kaevamine mingis põnevas, justkui teises reaalsuses.

Ja siis see teine salapära, see, millest tahtmise korral läbi hammustaks, aga ei raatsi. Salapära teatri kulisside taga, tantsija liigutustes ja kunstniku hingeelus. Üllatumine hoiab noorena, õppisin oma 92aastaselt vanaemalt.

„LASTE ASJAD“


See vabaduse ja kergelt liikumise tunne, mis tekib, kui sa kilkad, jooksed, teed kukerpalle või näiteks kiigud. Samuti meeldivad mulle kõiksugused mängud ja muud sportlikud kehalised tegevused, mida teed õhinal ja rõõmuga. Ujumine, jalgratta- ja lumelauasõit, hea painutus joogas. See tänutunne, mida te oma kehaga teineteisele peale tegevust jagate, vaikides. Aitäh, keha, et olemas oled.

Jaga
Kommentaarid