Saksa Schwul-performance-kunstnikud Eestis

Andsid möödunud nädalavahetusel Tallinnas ja annavad sel nädalavahetusel Pärnus tooni rahvusvahelisel tegevuskunsti festaril "Diverse Universe", vajutades gaasi põhja looma ja inimese sarnaseid iseloomuomadusi sünteesivate etendustega, mis toovad publikul kananaha ihule.

Borati uued rannarõivad

"Kasahstani telestaar" Borat Sagdiyev patseeris Cannes’i filmifestivalil ringi uudsusega rabavas meeste rannakombekas. Et promoda varsti linastuvat filmi "Borat the Movie". Me armastame neid rõivaid! Seda lõiget! Ilmselt ka filmi.

ALAS 

Jalgpallidiktatuur

Kes otsustas, et "jalgapall ei jäta külmaks kedagi" ja "on parem kui seks"? Jalgpallihüsteeria, mis seob inimesed telekate ette, toob kaasa üldise majanduslanguse, avalike teenuste kättesaadavuse halvenemise ja huvi languse seksi vastu.

Otsus Tartu maantee Turisti poe lammutamiseks

Kultuuriminister Palmaru seisukoht ühe huvitavama 1980. aastate ehituse lammutamiseks Tallinnas tekitab ühtlasi küsimuse, milleks siis üldse eksisteerib vastupidist arvamust väljendanud spetsialistidest koosnev muinsuskaitse nõukogu. Või pole äkki selle nõukogu liikmed tasemel?