Kuulanud ära teabeameti peadirektori Tarmo Türksoni ning kaitsepolitsei juhi Aldis Aluse, teatas Riigikogu julgeolekuasutuste järelvalve erikomisjoni esimees Olari Taal, et spekulatsioonid PR-mehe Meelis Kubitsa ja tema firma Corpore seotusest välisriikide luureorganisatsioonidega ei ole leidnud kinnitust. Jumal tänatud.

Läti tunnustuseks

1:1000. Just nii vähetõenäoliseks pidasid nii mõnedki briti kihlveokontorid Läti võimalusi jalgpalli EMi võita. Isegi rootslaste poolt läbinüpeldatud bulgaarlaste võimalusi peeti enne turniir neli korda paremateks. Jah, Maris Verpakovskis & Co kaotasid teisipäeval tšehhidele ja sellest on kahju. Aga kõik, kes mängu nägid, võisid veenduda, et lõunanaabrid pole suurturniiril peksupoisid.

Populaarne GB 

Pole teada, kas mingit rolli GB alias Georgi Bõstrovi edus europarlamendi valimistel mängis ka soni, mille kinkis talle aastate eest Moskva linnapea Juri Luškov.

Valimistel puhta töö teinud Toomas Hendrik Ilvese tulemus neil valimistel on omaette teema, ent 6183 häält, mis hiljuti keeleeksamil susserdamisega vahele jäänud Maardu linnapea parima üksikkandidaadina kogus, on kõva sõna. “Arvestades aktiivset vastupropagandat Eesti massiteabevahendites, on valimistulemus suurepärane. Üksikkandidaadina ilma partei toetuseta saada üle kuue tuhande hääle ning kandidaatide pingereas seitsmes koht on kindlasti üle ootuste,” kommenteerib Bõstrov oma saavutust.  “Minu valijateks on inimesed üle Eesti, kes usuvad minu poolt esitatud valimisprogrammi ja teavad mind kui asjalikku, sõnapidajat ja elukogenud inimest.” Kuulsat soni linnapea ei maini ja europarlamenti Bõstrov  ikkagi ei saanud.

Venelased ei usalda Brerezovskit

Nagu Ülevenemaalise Avaliku Arvamuse Uurimise Keskuse (VTsIOM) korraldatud küsitlusest selgus, et 35 protsenti venemaalastest ei usalda Boriss Berezovskit. Lisada tuleb, et kõige ebausaldusväärsem persoon elab juba mõnda aega Londonis eksiilis ja on üks suurimaid president Vladimir Putini kritiseerijaid.

Berezovskile järgnesid ebausaldusväärsete edetabelis senine tabelijuht Anatoli Tšubaisi ning viimasel ajal rohkem Briti jalgpalliklubielus hoogsalt kaasa mängiv jõukur Roman Abramovitš.

Väike konjak 75 000 eest

Kui hästi läheb, tuleb sel sügisel Stockmannis müüki 75 000 kroonine konjak Courvoisier L`Esprit.  Kallimat konjakit pole Eestis müüdud Eestis, nagu teatab Äripäev Online.

“Selle võiksid osta inimesed, kes oskavad asjast lugu pidada ning kel on materjaalsed võimalused selleks,” ütleb Courvoisieri konjakite maaletooja Allied Domecq Spirits and Wine Estonia tegevjuht
Vladimir Sapožnin
, lisades, et kindlasti ei osteta kallist konjakit joomiseks vaid nautimiseks.