Sest kui järele mõelda, siis on väljamaa kallimad enamikul minu intelligentsetest sõbrannadest. Aga peale paariaastast elu Pariisis või Londonis või mujal, pöörduvad kõik millegipärast tagasi Eestisse. Sest mehest üksi ei piisa. Ja kolides seksika mehe juurde mõnda Euroopa metropoli ähvardab oht, et see "seksikas mees" üksi täidab terve teie maailma. Ja sõnakõlksud saavad kõigist noorte naiste üllatest ülikoolis õpitud ideedest, mis puudutavad eneseteostust, erialast tööd või ausalt teenitud raha.

Sellepärast ongi eesti mehed hinnas, olgugi et – siin on respublikaanidel õigus – nad joovad rohkem ning elavad vähem. Kuigi soomlasi ja venelasi ei trumpa joomisega üle naljalt keegi.

Õnneks räägib meeste valik plakateile Res Publica noortele ja edukaile endile vastu – oma plakateile on nad paigutanud täiesti näotu iluduse, mehele ilma igasuguse sihtgrupita, mehele, kes kuulub 1980ndate maailma, kus in oli kõik, mis "välka-värk". Selline, jumal tänatud, ühelgi intelligentsel eesti naisel jalgu nõrgaks küll ei võta.