Tegemist on sama duoga, kelle märksa tantsukam “I Got Love” figureerib singlite esineljakümnes juba 95. nädalat. Teine vene räpiduo, kes singlitabelis tegusid teeb, on MORGENSHTERN ja Eldzhey, kelle “Cadillac” käis mõne nädala eest neljandalgi kohal ära, kuid jääb praegu napilt esikümne ukse taha. Tabeli viimaselt realt leiab uue tulijana Nižni Novgorodi popräppari Ramil’ looga “Siyay”.

Rahvusvaheliste lugude rivistuses on teisigi uustulnukaid: 18. kohalt alustab DJ Khaledi ja Drake’i “POPSTAR”, Jack Harlow “WHATS POPPIN” on saanud uusversiooni ning paikneb 32. tabelireal. Ümbertöötlused on teemas ka tantsumaailmas: twocolors’i tõlgendus The Cardigans’i hittpalast “Lovefool” siseneb tabelisse 25. positsioonil, Norra DJ Kygo remiksis Tina Turneri legendaarse laulu “What’s Love Got To Do With It” 38. koha vääriliselt.

Tabelitippude rindel püsib aga kõik muutusteta. Kuldmedalid on endiselt nublu ja Juice WRLD’i kaelas, rahvusvaheliste singlite edetabelis püsib vankumatult eestlaste nelikjuhtimine. Vaid mõni rida tagapool paiknevad “Magad vä?” ja “Aluspükse” vahetasid taas kohad.

Albumite edetabelis väärivad mainimist veel kaks kogumikku. Esiteks: üleilmselt kõvasti hoogu koguv koomiline alternatiivrokkar Oliver Tree pole Maarjamaalgi märkamata jäänud - tema esimene stuudioalbum “Ugly Is Beautiful” debüteerib muljetavaldaval 12. kohal.

Teiseks: et koroonahirmu taandudes korraldatakse suvesimmaneid üha sagedamini, naaseb kuulatuimate albumite sekka Terminaatori “Kuutõbine”. Tõus on sümboolne: 17-aastased Carmenid kultusstaatusesse laulnud plaat tähistab tänavu 17. sünnipäeva!