Kuid midagi neis kolmes edetabelis siiski liigub. Korralike sammudega loivab ülespoole Eesti lugude tabelis pop-träpparite kaw’i ja sämi tantsukas „Mõista-mõista“. Mõlema tüübi karjääri esimene tabelihitt on paiskunud 36. kohalt 15. kohale.

Tuleva nädala paremusjärjestuses on sämil tõenäoliselt juba ette näidata teine 40 parima sekka pääsenud lugu. Tema äsja ilmunud „Tulikuum“ näitab päris head minekut.

Eesti lugude pingerea suurim langeja on aga Suure Papa värske „Sillad“. Debüteeris lugu eelmisel nädalal 14. kohal, selleks nädalaks on laskunud 30ndaks. Nii on juba 16 nädalat tabelis figureeriv eelmine sinku Suurelt Papalt – „Vikati gäng“ – jupp maad tugevamal kohal. See lugu on 16. kohal.

Kauamängivate paremusjärjestuses on isegi üks uus tulija. Venemaa lauljatar Zivert on oma esimese täispika plaadiga „Vinyl #1“ (hea nimi!) jälje maha saanud 35. kohale. Palju õnne! Popartisti plaadil leiab ka sellist tumedamat hoovust, aga ka Filip Kirkorovi!

Singlite üldtabelis on üks popmaailmas kaua-kaua oodatud pala. See on Harry Stylesi värske pala, tema uus lugu pärast kaheaastast pausi. Ja nimetatu – lugu „Lights Up“ – on siraki platseerunud 5. kohale. „Lights Upi“ kirjutajate-produtseerijate hulgas on lisaks Harryle endale ka üks mees tiimist, kes vorpis talle kahe aasta taguse gigahiti „Sign of the Times“, kantritaustaga laulja ja produtsent Tyler Johnson.

Kunagi briti boyband’is One Direction tähtede sekka lennanud Harry Stylesi uus lugu on üles sulatanud huvi ka tema vanema materjali vastu ning kergitanud 2017. aasta albumi „Harry Styles“ taastulijana tagasi albumite nimistusse. Kohale 29.