14. kohale on tõusnud nädala ainus uus pala kogu kodumaiste lugude tabelis – see on reketi „Hetked“, tema kolmas singlilugu sel aastal. Produtsendiks Lauri Täht, lool on ka tipp-topp video, kus reket mängib Anett Kontaveidiga tennist.

Muid märkimisväärseid tõuse ja/või langusi Eesti lugude listis pole.

Värske lugu on buustinud ka reketi albumi „Rahu“ kuulatavust striimimiskeskkondades – plaat on võtnud taas suuna üles, tõusnud 25. kohalt 16ndaks. Ning on juba mitmendat-mitmendat nädalat kuulatuim kodumaine album Eestis.

Ka kauamängivate paremusjärjestuses on käesoleval nädalal vaid üks uus tulija: rootslanna Tove Lo neljas album „Sunshine Kitty“. Artist hüüdnimega „Rootsi kõige kurvem tüdruk“ on värske plaadiga rebinud albumilisti 14. positsioonile.

Roiutavalt rahulik on albumitabeli tipp-10. Post Malone’i „Hollywood’s Bleeding“ kolmandat nädalat esimene, Billie Eilish ja Ed Sheeran oma plaatidega tema järel, täpselt samal kohal, kus nad eelmisel nädalal olid.

Ja sama lugu singlite üldtabelis. Mitte mingeid suuri muudatusi tipus ega esikümneski mitte. „für Oksana“ esimene, Tones and I „Dance Monkey“ ikka teine ning 5MIINUSe ja nublu „Aluspükse“ muudkui kolmas.

Kohtadele 15 ja 16 on ei-kusagilt lennanud üks huvitav tegelane. Produtsent ja DJ Ketamer, Itaalia päritolu, praegu Hollandis elav mees, kusjuures veel suhteliselt tundmatu, kuid mingi nipiga on tal õnnestunud tšaartida Eesti Vabariigi singlitabelis oma EP „Ketamer“ lugudega „Ketamer01A“ ja „Ketamer01B“. Esimene neist on raju hardstyle-tekno tümitamine, teine selline provokatiivsemavõitu prantsuse elektro-disko.

Kes see Doc Ketamer on ja kuidas ta Eestis läbi on löönud? Ega rohkem ei teagi öelda. Ükski põhjalikum muusika andmepank netis ei tea temast midagi, niisamuti Wikipedia mitte, ning netist on leitav vaid üks intervjuu temaga – veidra olemise ja olemusega väljandele Musique Magazine.
Kusjuures EP „Ketamer“ näikse olevat selle venna esimene reliis üldse. Tore, et ta sellega joonelt eestlaste südamed on võitnud. Või siis mitte – äkki mõni hardstyle’i fänn jäi Spotify nuppudele nädalaks magama?

Kellel on Doc Ketameri kohta rohkem infot, andke lahkelt teada! Aitäh.

Kuid singlitabelis on uustulnukaid veel – tantsupoppi valmistav Regard looga „Ride It“ (31), Madison Marsi ja Little League’i ühine lugu on ka siia listi jõudnud (36) ning Maroon 5 nostalgitsev „Memories“ (37).