Kõigepealt koduste singlite pingerida. Esimene ots kubiseb reketi värske kauamängiva lugudest. Kuigi! Jah, kuigi ei ole läinud nii kuninglikult kui räppari möödunudaastase albumi „Rahu“ ilmumise aegu – siis vallutasid plaadi 14 lugu Eesti singlite listi esimesed 14 kohta. Seekord pole nii hullupööraselt läinud, kuid reketil, tema tiimil, perel ja fännidel oleks patt kurta.
„Kulutule“ lugudes on kõige kõrgemal teisel kohal asuv plaadi esimene singel „Ma kuulsin seda läbi viinamarjaväädi“. Tabeli kunagine number-üks-lugu, mis on tõugatud nüüd neljandalt kohalt ülespoole. Ühtlasi tähendab see seda, et „für Oksana“ – loominguliselt tandemilt nublu ja gameboy tetris – jätkab 11. nädalat siin tabelis esimesena.

Uue tulijana on „Kulutulelt“ kõige kõrgemale lennanud pala „Kas see tundub OK?“, mis on reketi ja popartist-produtsendi Avoid Dave’i ühine vaimusaak. See on kolmandal kohal. Siis sutsab tabelis vahele lugu „Aluspükse“ 5MIINUSelt ja nublult ning edasi tulevadki kõik reketi tutika albumi palad – kuni 13. kohani välja.

Ja Eesti lugude edetabeli uudised sellega lõppevadki. Rohkem uusi tulijaid pole, kõik.

Albumite tabelis. Esimeseks on põrutanud mõistagi reketi „Kulutuli“. Olgu siinkohal märgitud, et alles hiljuti ja pikki kuid oli selle tabeli kohaselt kõige populaarsem Eesti plaat reketi „Rahu“. Ning ka „Rahu“ on tänu reketi värske materjali ilmumisele uut hoogu saanud ning tõusnud 26. kohalt 17. kohale. Niisamuti ka reketi veel vanem plaat „Tuule tee“.

Niisiis lõpetas reket Kanye Westi jeesus-plaadi liidriks olemise. West valitses meie riigi plaadilisti vaid nädala ja on nüüd vajunud teiseks.

Kauamängivate paremusjärjestuses on üks uus nägu sel nädalal veel. See on soundtrack „Charlie inglite“ uuele filmile. Filmikogumik 11 looga, kus leiab üksjagu Ariana Grandet (ta teeb kaasa viies loos), aga ka soomlanna ALMA. Plaat on vihtunud 6. kohale.

Reketi äkkrünnakust hoolimata hoiavad singlitabelis eelmise nädala esimesed kolm lugu endiselt esimest kolme paigutust. Need on Tones and I (püsib esimesel kohal), „für Oksana“ (tõuseb kolmandalt kohalt teiseks) ja Selena Gomez „Lose You To Love Me“ (langeb teiselt kohalt kolmandaks). Ning reketi kõige kõrgemaks paigutuseks singlite üldtabelis jääb sel korral neljas koht. Seal on siis „Ma kuulsin seda läbi viinamarjaväädi“.

Singlite reastuse kõige edukam uus tulija on aga Dua Lipa „Don’t Start Now“. Singel, mis juhatab sisse daami tuleval aastal ilmuvat uut plaati, on tabelisse tunginud esikümnes – kuuendal kohal.

33. kohal teeb debüüdi Eesti tipp-40s räppar Arizona Zervas – TikTokis viraalseks hitiks tõusnud palaga „ROXANNE“.