See on uue laine hiphoptähe Sip€lga 14 esimene Spotifysse jõudnud lugu „Usain Bolt“. Biidi on valmistanud Jürgen Kesamaa, loos teeb kaasa loo välja andnud plaadifirma Legendaarne boss Genka ja teosele on valmistatud ka nodikas video.

„Usain Bolti“ ilmumine annab nüüd ka uut lootust, et Sip€lga debüütplaat lõpuks ilmub. Seda on oodatud kaua-kaua. Kas nüüd varsti tõesti?

Pala põrutas Eesti lugude tabelis uue tulijana kohale kuus. Suur sündmus viimasel ajal väga stabiilselt tiksunud tabeli kohta. Vaatamata sellele, et „Usain Bolt“ jääb täpselt endiselt liikumatuna püsiva esiviisiku – 1. nublu „öölaps!“, 2. nublu „Mina ka“, 3. nublu „2 Quick Start“, 4. Öed „Rulli Rulli Rulli (nublu remiks), 5. 5MIINUST „Trenažöör“ – selja taha.

Midagigi! Midagigi uut, eks ole.

Kogu ülejäänud kodumaiste lugude paremusjärjestus seisab uhkelt enam-vähem samana.

Kauamängivate nimekirjas jätkab bossina Eminemini „Kamikaze“.

Albumite tabelis on üles-alla liikumisi marginaalselt ja väikeste sammudega, kuid uusi tulijaid on esineljakümne peale neli.

Ja need kõik on muusikažanrist hiphop. Nagu juba harjunud ollakse.

Kõige kõrgemale, teisele kohale on lennanud Lil Wayne’i kauaoodatud „Tha Carter V“.

Sutsu jäi esikümnest puudu Logicu uuel teosel „YSIV“. Vinnas end esimese hooga kohale 14.

Siis on edetabelisse jõudnud Reketi kümme aastat vana album „Kajapark“. Reketi debüüt on nüüd esimest korda ka digikanalites kättesaadavaks tehtud – plaadifirma Legendaarne Records poolt – ja nagu näha: rahvas vajutab seda meelsasti. „Kajapark“ on uue tulijana kohal 23.

Ja kohe tema selja taga, positsioonil 24, näitab taas end üks Venemaa räppar – tegelane nimega GONE.Fludd on plaadiga „SUPERCHUITS“ Eesti tabelisse vupsanud.
Kusjuures eelmisel nädalal esimese 40 hulka sibanud vene räppar kizaru on selleks nädalaks jäljetult kadunud!

Singlite tabelis on nublu „öölaps!“ temast eelmisel nädalal ette läinud noorelt hukka saanud räpparite tandemi Lil Peep ja XXXTentacion loost „Falling Down“ uuesti ette rebinud. Kohale number üks.

Ka singlitabel on üsnagi rahulik. Suuri langemisi ja tõuse väga ei esine. Üksnes Loud Luxury ja Brando ühine pala „Body“ rebib positsioonilt 20 esikümne esikusse kohale 11.

Uusi tulijaid on aga kokku kolm.

Jällegi üks Venemaa räpiartist ilmutab end: kõrgeim uustulnuk kohal 19 on Тима Белорусских oma looga „Мокрые кроссы“.

Positsioonile 24 on tunginud Rita Ora värske hitt „Let You Love Me“. Suurbritannias on sama lugu Rital juba kolmeteistkümnes tipp-kümne hitt ja teinud daamist seega kõigi aegade edukaima briti naisartisti Suurbritannias, kui arvestust pidada esikümnesse jõudnud lugude järgi. Ta on läinud mööda nüüd oma kaasmaalastest Shirley Basseyst ja Petula Clarkist, kel mõlemal on karmanis 12 esikümne lugu.

Kohal 26 on selle nädala viimane uus tulija – jõuk, kuhu kuuluvad prantslane DJ Snake, ameeriklased Selena Gomez ja Cardi B, Puerto Ricost pärit laulja Ozuna, pehme latino-bängeriga „Taki Taki“.