Rahval ei paista Ödedest küllalt saavat, sest lisaks „Rulli Rulli Rullile“ on Eesti lugude tabelisse jõudnud ka nüüd Saare naiste varasem singel „Ära käpi mind“ (37. koht). Teise uue tulijana leiab 29. positsioonilt folk-trio Trad.Attack! värskeima singli „Lell’o“, ent sellega ka pingerea üllatused piirduvad. Esikümnes on vaid mõned lood kohti vahetanud, kuid number üks on ikka Nublu „Mina ka“.

Oma identiteeti kiivalt varjav räppar hõikas Sweet Spot festivalil välja, et käesoleval nädalal on oodata uut kraami ning kuulduste kohaselt on ka Ödedel plaanis just lähipäevadel oma kuulajaid üllatada. Kas tegemist on kokkusattumusega või on oodata põnevat koostööd? Eks juba varsti selgub, kuid arvestades mõlema artisti menu, võib kindel olla, et järgmise nädala tabelis need helid ilmselt kostuvad.

Kolmapäeval jõuab eetrisse ka Delfi TV “kruvisaate” tulikuum episood, kus just Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand otsivad oma ekspertkõrvadega vastust korduma kippuvale küsimusele: kruvib või ei kruvi?

Singlitabelis on Ödede käes 16. koht ja tipp kuulub jätkuvalt Nublule. Drake’i „In My Feelings“ püsib teisel kohal, kuid ohtliku kiirusega on esikolme tõusnud Itaalia peolõvi Gigi D’Agostino suvetümakas „In My Mind“, mille kaasautor on Leedu produtsent Dynoro. Singlitabeli ainus värske pala on 39. kohal maabunud Imagine Dragons’i „Natural“.

Nagu aimata oli, siis Guns N’ Rosesil albumite tabelis pikka pidu polnud – kui möödunud nädalal olid rokkarid esindatud kolme plaadiga, siis 34. positsioonile on jäänud vaid nende juuni alguses taasavaldatud hitttalbum „Appetite for destruction“. Drake’i „Scorpion“ on ikka veel number üks ja sama plaat jätkab muideks ka neljandat nädalat järjest legendaarse Billboard 200 pingerea troonimist.

Võiks arvata, et praegust kuumalainet nauditakse rannas, kuid inimesed jahutavad end ka kinos. Äsja linastus ABBA lugudel põhinev muusikafilm „Mamma Mia! Siit me tuleme taas“, kuid rootslaste kunagiste diskohittide asemel käiatakse hoopis filmi ametlikku heliplaati „Mamma Mia! Here We Go Again“, mis paikneb uue tulijana tabeli 16. kohal. Kaks kohta kõrgemalt leiab vene hip-hopi duo MiyaGi & Эндшпиль plaadi „Hajime, Pt. 3“.

Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.