Alustan iga hommikut külma dušiga. Mõistsin, et minusuguse unimütsi jaoks muud lahendust päeva käima lükkamiseks ei ole. Pärast seda joon kuuma kohvi ja vahustan sinna peale suure mõnusa piimamütsi. Kui kumbki neist peaks minu hommikust puudu olema, olen terve päeva tujust ära.

Üksiolemine

Veidral kombel naudin ma tohutult üksi olemist – vähemalt mõned tunnid päevas on see minu jaoks ülioluline. On see siis jalutuskäik, lugemine, mõni hobi või lihtsalt lösutamine ja mitte millegi tegemine, et õppida lõõgastuma.

Saun

Viimaste aastatega on minust saanud täielik saunafanatt! Ootan alati väga, et perega maale sauna saaks. Siis karastame end lumes või veetünnis. Spaades saunatades võin täismeestega leili viskamises mõõtu võtta.

Inimesed, kes tantsivad...

...ja muusika, mis neid tantsima paneb. Vahel on üritustel plaate mängides energiatase nii ülev, et seda on võimatu ka tunde hiljem maha laadida. Just nendel hetkedel mõtlen, kui väga ma seda kõike armastan!

Loomulikult Raadio 2

Alustasin seal kaassaatejuhina ning nüüd stardime uue ja põneva muusikasaatega „R2TV!“ Kõik see uus, värske ja vaba sütitab mind!