Arvan, et on oluline leida kas või paar tunnikest oma ajast ja veeta see looduse rüpes. Sügis on ka mu lemmikaastaaeg ja mis oleks parem kui hingata värsket puhast kodumaa õhku, korjata seeni ning samal ajal lasta hingel ja mõttemaailmal puhata.

Õhtusöök mõnes heas restoranis

Toidul on jõud muuta tuju ja mõtted heaks. Mina olen leidnud endale lemmikrestorani, kuhu tahan ikka ja jälle oma kallite inimestega jõuda ning veeta õhtupooliku, nautides kerget pokaalikest veini ja lastes imelisel toidul suus sulada.

Filmiõhtu

Koguda kokku head sõbrad ja vaadata kas mõnda absurdset komöödiat või ärevat õudukat, mõlemad variandid toimivad alati.

Spaapäev kodus

Kuigi olen väga seltskondlik inimene ning armastan oma sõpradega koos olla, tuleb tõdeda, et täielikult puhkan end välja ainult iseendaga. Liguneda kuumas vannis, katsetada erinevaid vannisoolasid, teha näomaski, kuulata taustaks head muusikat ja pärast väsinuna üks mõnus beauty sleep teha.

Roadtrip

Oleme iga suvi käinud sõpradega Eestit avastamas ja lasknud autoratastel meid veeretada huvitavatesse kodumaa nurgakestesse.

Tänu sellele näiteks leidsime eelmisel suvel Tallinna lähedal ühe privaatse rannakoha, kus paar korda nädalas kuumuse eest vees end jahutada sai, ilma, et võõrad inimesed ümber oleksid olnud.