Rutiin

Vara ärkamine, päeva tarbekas möödasaatmine, tabelid, nimekirjad, ülesanded, eesmärgid – mu ekstaas!

Psühholoogia­raamatud

Teadmised ja eneseareng teevad mind õnnelikuks. Enese lahtimõtestamine ja -kodeerimine said mulle eriti oluliseks, kui mõistsin, et olen iseenda suurim piiraja. Mõtlesin lahendust otsida teiste tarkadest sõnadest ja mõtetest. Viimane lemmik on Robin Sharma „The 5 AM Club“, mis annab lausa juhised kätte, kuidas oma aega paremini planeerida. Kõige olulisem tarkus aastate jooksul on, et hirm ei kaalu kunagi üle eneseületuse rõõmutunnet.

Ema vana vinüülikogu

Mu vanaisa on vanaaegsete raadiote remontija ning uhke kogu omanik. Mulle meeldis väga tema kogust üks Estonia-nimeline. Vanaisa tahtis selle mulle kinkida, kuid selle plaadimängija ei töötanud ning ta kinkis mulle moodsama asenduspilli. Meenus, et emal on keldris mõned vinüülid, sai ju väiksena „Pille-Riini lugusid“ kuulatud. Selgus, et oli hoopis hinnaline kogu välis- ja kodumaistest vinüülidest, millest esimesi oli tol ajal väga keeruline saada. Mu eriliseks hingetoiduks ongi vinüülide krabin ja plaatide algusest lõpuni kuulamine. Ja mu imeline vanaisa on nüüdseks Estonia ka korda teinud.

Jalutamine ja podcast’ide kuulamine

Aeg iseendale ja hea transpordiviis. Reisidel armastan väga jalutada, et tutvuda iga nurgaga. Aga ka kodus! Viimasel ajal on lisandunud podcast’ide kuulamine. Jälle harivatel teemadel. Naljakas. Kooliajal ma ei tundnud, et ma olen teadmiste jaoks loodud, nüüd ma joovastun ja sõltun neist!