“Tegelikult ta elab ju,” kinnitab Tuulas, “sest elu on suhteline mõiste. Me oleme enda jaoks välja mõelnud, et elu tähendab füüsilist eksistentsi, aga vaimsel kujul elab Elvis edasi.”

Ja kuidas veel. Raamatus toob Tõnu Tuulas välja, et Elvise finantspärandit peab ajakiri Forbes siiani maailma pop­artistide tipp-kümnesse kuuluvaks, see teenib investoritele tulu aastas 55 miljonit dollarit. “2005. aastal tekkis olukord, kus Elvise plaadid jõudsid postuumselt Briti edetabelite tippu. Tema imagot on kasutatud paljudes filmides, “Forrest Gumpis” näiteks,” loetleb Tuulas.

30. septembril astub Nokia kontserdimajas üles hiiglaslikul tribuut-kontserdil “Elvis Presley lugu” Eesti rock-muusikute paremik. Sellega toetatakse Vähiliitu ja kopsuvähi vastast võitlust. “Ka Elvis ise oleks võinud mõne suitsu vähem teha,” leiab Tuulas. Teine põhjus heategevuskontserdiks on rokikuninga enda eeskuju: oma lühikese särava elu jooksul teenitud neljast miljardist dollarist annetas ning jagas laiali Elvis poole. Kellele ja miks, seda analüüsib Tõnu Tuulas “Kuningas Elvises”.