Ma tunnen, et mu suurim ülesanne siin elus on õppida armastama. Alustuseks õppida armastama iseennast ja siis sellest kannust kallata armastust kogu maailmale. Ma usun, et kõik suured pahandused siin planeedil saavad alguse sellest, et inimesed ei oska ennast armastada.

Vabadus


Vabadus ei ole mingi välise piirangu puudumine. Vabadus on mu sees ja see on mulle tähtis. Sest nii nagu sees, nii ka väljas.

Üksindus


Mulle meeldib üksi olla. See täidab mind. Ma ei mõista lauset „mul polnud kellegagi minna“ – kui ise ei soovi endaga aega veeta, miks peaks keegi teine seda tahtma?

Ilu


Ilu on kõiges ja ma joovastun sellest. Lihtsad näited on muidugi kodumaised rabad, merre kukkuvad päikseloojangud, kleidid ja kingad ja eneseteadlikud naised. Kuid eriti meeldib mulle näha ilu potentsiaali – vanas mööblis, lagunevates mõisates, põhimõtteliselt kõiges, millele saab uue elu anda. Võib-olla mulle meeldib lihtsalt Jumalat mängida, mine tea.

Sõnad


Minu jaoks toetab heli alati sõna, mitte vastupidi. Veidi kahju, kui on nõme laul, aga head sõnad; samas, kui on kehvad sõnad, siis hea heli ei päästa seda minu jaoks iial. Ilmselt professionaalne kretinism, aga kuulen mõttetud laulusõnad kohe esimese korraga igast loost välja. Sama on geniaalsete riimidega. Rääkimata proosakirjandusest, mis võlub mustvalgest trükisest välja filmi sinu enda peas, või luulest, mis paneb sind tahtma olla parem laulukirjutaja. Sõnad on nii põnevad, neis on võlu ja vägi.