Tallinna linnapea Edgar Savisaar avaldas toetust arhitektide Vilen Künnapu ja Ain Padriku ideele püstitada Gonsiori ja Laikmaa tänava nurgale viie meetri kõrgune koopia August Weizenbergi loodud alasti naist kujutavast skulptuurist “Hämarik”. Savisaare arvates aitab hiiglaslik “Hämariku” kuju (erootilise salongikunsti etalon) tuua karmi ärikeskkonda hellust. Kunstiakadeemia professor Krista Kodres aga ei mõista, miks peaks klassikalise skulptuuri panema keset linna, tema arust sobiks see paremini mõisaparki või klassikalisse parki.

Sel nädalal korraldasid Tartu Ülikooli Kliinikum ja terviseportaal kliinik.ee Meeste  Tervise Nädala, mille raames väitlesid omavahel naistearst ja meestearst. Mai keskel    pidas meestearst Olev Poolamets Tallinnas Pegasuse kohvikus meestele loengu teemal “Edukus, seks armastus”, mille käigus püüdis vastata ka küsimusele “Kuidas hallata oma maskuliinsust?”. Ja äsja esitleti Dominiiklaste kloostris meestele uut Viagra-tüüpi potentsiravimit.

Kõik see näitab, et ühiskond on pehmenemas, nii siin- kui sealpool ookeani. Mehed vajavad ja ka pälvivad järjest rohkem hellust ja hoolitsust. Karmikoelisel naissookesksel feminismil on aeg taanduda!

   

              ;