FOTOD | Nii imelik, et ei julge süüa - Eesti toidudisaini stuudio katab lauad oranži ja halli toiduga
Helis Heiteri sõnul võtavad nad toitu kui materjali, mida saab vormida. Maria Ader ütleb, et "meid ei huvitanud enam tavapärane catering. Et sellest catering’i ringist välja astuda, pidime diibimaks minema. Hakkasime nimetama oma tööd toiduinstallatsioonideks, samuti kõnelesime klientidega asju ajades toiduinstallatsioonidest, et oleks selge, et see pole lihtsalt catering-teenus."
Maria ja Helis mingeid selgitusi pakutavate palade ja nende söömisviiside kohta ei pane.
Maria: "Tihti näeb laud nii imelik välja, et inimesed kogunevad selle ümber, siis kohkuvad ja põrkuvad tagasi. Hoiavad eemale ja vaatavad üksteisele otsa. Kuni esimene neist siis söömist alustab."
Helis: "World Music Daysi lõpetamisel seisid 50 inimest ümber laua ja ei julgenud sööma hakata."
Tulemus on näha allolevatel piltidel. Pikemat artiklit Curated by Bakerman tegijatega saab lugeda siit.