Vann


Vanniskäik, see on aeg iseendale. Saab rahulikult mõtteid koguda. Turgutav nii kehale kui vaimule. Pole saladus, et ka FREEDOM FRIESi idee kümme aastat tagasi tuli just vannis mõnuledes. Teemat võib ka laiemalt võtta – igasugune veekogu rahustab ja inspireerib mind.

Trenn


Mulle meeldib hommikuti trenni teha – teeb pea lahti ja annab terveks päevaks energiat. Töötab paremini kui hommikukohv. Tõsi, heast kohvist ei ütle ma ka kunagi ära.

Vanad asjad


Vanad filmid, vana muusika (ühtlasi eelistan muusikat kuulata vinüülplaatidelt), vanad autod, vintage riided. Vanad asjad on väärikad. Mind paelub kõik, millel on ajalugu ja mingisugune lugu rääkida. Tänapäeva kiirelt mööduvad trendid jätavad mind pehmelt öeldes külmaks. Otsin isikupära, stiilipuhtust ja kvaliteeti.

Juhus


Mina usun, et juhusele tuleb võimalus anda. Kõike kõvasti ette planeerides tegelikkuses piirad end. Universumil on ehk sootuks teine plaan. Näiteks kui olen kuhugi jalgsi liikumas, aga roheliseks läheb tuli hoopis teisel suunal, sean sammud sinna, kuhu roheline näitab. Ja siis hoian silmad lahti, et avanenud võimalused ära tunda.