Hobune ja 12 talle sekundeerivat vaimukat maapeldikut on tuttavad Madis Jürgeni raamatust “Hää Koht.” Peldikute hulgas on objekte, mis on tehtud klaasist, jämedast puutüvest, gaseeritud vee automaadist, telefoniputkast jne.

Võiduka idee, et Eestit võiks mainekal arhitektuurisündmusel esindada siinne põnev peldikuarhitektuur, pakkus konkursile arhitekt Kristjan Holm, kes on praegu ametis väljapaneku detailsema plaani kallal.

Kuidas mastaapne Hobune Kablist Veneetsiasse jõuab, pole täpselt teada. On arvatud, et pannakse suur õhupall külge, ja läheb Pegasuse kombel lennates.

Uus vastik täht või "Naiselik temp" võttis mehelt pea

See justkui õnnest pakatav naine pole mitte Ameerika tööotsija, kes treenib piltniku ees "keep-smilingut", vaid uus, äärmiselt halva mainega globaalne staar.

USA armee reamees, varem lihakombinaadis töötanud Lynndie England sai kuulsaks jäledate tegudega Iraagis. Just tema poseerib Abu Ghraibi türmis tehtud fotol õnnetu iraaklasest vangiga, kes kannab koera kaelarihma. Teisel fotol laseb muigel suuga naine, pläru suus, alasti meesvangidel oma suguliikmeid hõõruda.

President George Bushi Iraagi-poliitika sai sellega suure põntsu, sest sedaviisi "demokraatia" toomist ei oodanud jänkidelt mitte keegi.

Reamees England läheb kohtu alla. Karistust võib kergendada tõik, et ta ootab last.

Iraaklased on aga oma vastulöögi juba andnud. Üks islamistlik võrgulehekülg näitas teisipäeval, kuidas Al-Qaedaga seostatud viis meest raiusid kättemaksuks vangide mõnitamise ja piinamise eest pea maha nende kätte langenud Ameerika mehel.

Mäger - Eesti loomade kuningaks

Huumorilembeste, kuid tõsiste noorte inimeste projekt Mäger Rahvusloomaks kogub reipalt hoogu. Keskmise koera mõõtu jässakas mustvalge peaga metsaelanik on kahe nädalaga kogunud ligi 3000 toetusallkirja. "Veel kahe nädalaga loodame 7000 kokku saada," loodab projekti eestvedaja Saaremaa noormees Meelis Ränk. Hääli saab anda ja mägra kandidatuuri toetavaid põhjendusi lugeda aadressil www.melesmeles.ee