Üks minu viimase aja lemmikuid on silmad-kinni-kõndimine. Seda on eriti mõnus muidugi teha maal, tolmustel külavaheteedel või suurtel lagendikel. Kuid edasijõudnutele peaks Tallinna tänavad olema päris paras koht, kus kõndida silmad kinni. Üksi ja mitmekesi. Kordamööda ja aja peale. Kuni ninast veri väljas või salamisi silma vahelt piiludes. Hommikul tööle jalutades või öösel klubist koju kakerdades. Universaalsem kui kepikõnd!

Tegelikult on veel lugematul hulgal võimalusi, kuidas teha rutiini-murdmis trenni. Hakata aeg-ajalt vasakukäeliseks (eriti sobilik neile, kes töötavad arvutihiirega), panna kõrva tropid ja veeta päev täielikus vaikuses, vahetada voodis pooli, liikuda lifti asemel trepist, lugeda meesteajakirjade asemel naistekaid, vaadata AK asemel Teletupse, juua viina asemel rummi.

Tulemused saavad olema erakordsed! Tõuseb empaatiavõime, adrenaliinitase ja talse, teised inimesed ei tundu enam nii imelikud ning alati on võimalus kokku kõndida mõne võõra, kuid väga huvitava persooniga.