Milline lugu …

... on parim hommikune ärataja?

Emilie Simoni “Opium”. Mõnus õrn, helge kõlaga lugu, millega helget päeva alustada. Kahjuks ma prantsuse keelt ei oska, seega ei oska ma aimata, kas see tegelikult ka helge lugu on.

... on parim, mille sa just oled avastanud?

Boom Boom Satellitesi “Push Eject”. Päris pulseeriv ja põnev lugu, tekitab minus tugeva mecha tunde.

... meenutab sulle sinu esimest kontserdilkäiku?

Esimest ma eriti ei mäleta, ja ei suuda enam meelde tuletada, aga viimast väga erilist kontserdilkäiku meenutab mulle Dub FX “Step On My Trip”.

... on parim duši all kaasalaulmiseks?

Bat For Lashesi “Daniel”.

... on parim peolugu?

MGMT “Electric Feel”, viimasel ajal on olnud tahtmine haldjana sädeleda ja tantsu vihtuda, see on kuidagi džungli-tundega lugu, mis sobib konteksti :D.

... mis toob pisara palgele?

Damien Rice’i “The Blowers ­Daughter”. Karmi ja valusa tõega laul.

… muutis sinu arusaami muusikast?

Esimene kord, kui ma Björki kuulsin, see oli vist “Oceania” laul, siis oli küll avastusetunne, et ohoh, nii saab kaa :D!!!

... on parim, mida kõik võiksid kuulata?

Debussy “Clair de lune”. Lihtsalt ilus.

... on parim, mis kellelegi teisele ei meeldi?

Esitajad: Rie Kugimiya kui Aisaka Taiga, Kitamura Eri kui Kawashima Ami ja Yui Horie kui Kushieda Minori – “Pre-parade”, anime “Toradora” alguslaul. Millegipärast enamik inimesi, kes animet ei vaata, ei jaga minu hulluvat vaimustust selle laulu vastu :D.

... parim, mis sobiks su matustele?

Mingisugune minu enda lugu, mida ma pole veel kirjutanud. 

Millist lugu sa vihkad?

Ma ei vihka ühtegi lugu, aga on lugusid, mida ma niisama meeleldi ei viitsi kuulata. Vastavalt meeleolule võib aga kõik söödav olla.

Vaata ja kuula ka www.myspace.com/iirisvesik.

Iirise järgmised esinemised toimuvad järgmiselt: 12. märtsil “Eesti laul 2010” finaalkontserdil, 27. märtsil Tallinn Music Weeki raames Von Krahlis ning Kinomajas 10. aprillil sündmusel “Kosmose puhvet”.