Kuigi sel aastal jättis žürii välja andmata konkurentsivõimeliste tööde vähesuse tõttu vormi- ning välismaal asuva interjööri preemia, siis ülejäänud kategooriates oli põnevaid lahendusi kuhjaga.

Fotod Kalle Veesaar

Ajaloolise interjööri ning eramu kategoorias pälvisid peapreemia Leila Pärtelpoja ja Karl-Erik Tarbe villa Tannenrodega Tallinnas. Ilmselt tõi just julge suhestumine erinevate stiiliepohhidega selle maja kujundajatele võidu. 19. sajandi hoone on ühendatud historitsism kaasaegse tehnikaga. Kõrvuti algupärase mööbliga on kasutatud originaalitruusid koopiaid. Mõnusaks repliigiks Chippendale'i stiilis sisustuse kõrval on näiteks kenasti ära puhastatud radiaator.

Positiivset äramainimist leidis Saku Õlletehase rekonstrueerimine õlletoaks (autor Priit Põldme), kus tavapärase pubimööbli kõrval on taaskasutamist leidnud ripakile jäetud agregaadid.

Lohaka elegantsiga, siiski minimalistlikku Park Hotelli puhkenurga kujundajateks on Külli Salum (kandideeris ka hotelliga Kolm Õde) ja Riina Harik. Õdusust loovad loomanahad, mugavad lösutamisdiivanid, summutatud valgus.

Ühiskkondlike hoonete interjööride seas läks võit Mustamäe kaubanduskeskusele, mille autoriks arhitektuuribüroo 3+1. Sarnaselt samade arhitektide loodud Pärnu linna raamatukogule valdavad siingi trendikad materjalid ja valge-punase-musta kombinatsioon.

Kätlin Ölluki Laulasmaa veekeskuse sisekujundus. Hillitsetud eesti ruumikäsitlusega harjunud supelasutuse külastajat rabavad pruunikad toonid ning taimne ornamentika.