Kehakultuur

Kui muidu monotoonse olekuga spordialad nagu suusatamine või rulluisutamine lubavad samal ajal ka kõikvõimalike töiste ja vähem töiste mõtetega tegeleda, siis hiljuti avastatud ratsutamine pakub 100% võimalust vaim teisele lainele viia. Koostöö sedavõrd intelligentse ja tundliku loomaga nagu hobune esitab nii füüsilise kui vaimse väljakutse, millest õpitud võtteid saab edukalt rakendada ka igapäevaelus. Terves kehas terve vaim!

Reisimine
Kuigi ma ei ole suur reisifänn (sest enamasti on kõik reisid tööreisid ja lennates tuleb alati nii kaua oodata), tuleb pärast igakordset trippi tõdeda, et aeg-ajalt lihtsalt peab tavapärasest kontekstist välja astuma, et saada väike kõrvaltvaade oma toimetustele. Viimati tekkis hea perspektiivitunne Euroopa teises otsas Portos – vaat siis, kui kaugele peab minema, et aru saada, et oled õigel teel!

Raamatud
Sõber kinkis ühe Jaapani illustratsioonidega raamatu “Wave, cloud, pine”, kus pole ühtki mõistetavat rida teksti, aga mis on pakkunud inspiratsiooni juba viimase paari aasta kollektsioonide loomiseks, ilma et ma sealt teadlikult ühtki elementi laenaks. Lihtsalt teed raamatu lahti ja mõte hakkab jooksma! Umberto Eco “Ilu ajalugu” on ka väga mõnus aeglaselt lugeda, ilusti tõlgitud.

Loodus
Lõpmatu imetluse ja imestuse allikas. Looduse lähedus on mulle väga oluline,ükski linnadžungel ei kaalu üles laengut, mille annab looduses viibimine. Eriti vaimustab mind kõik taimede ja lilledega seonduv – ka asfalti vahelt piiluv võilill paneb ahhetama!