„THE LOBSTER“

Minu viimane filmiavastus. „The Lobster“ on Yorgos Lanthimose 2015. aasta film, mis räägib üksikust mehest, kes otsib endale kaaslast, et jääda inimeseks. Vastasel juhul muudetakse ta 45 päeva pärast loomaks. Väga ilus, kohati haiglane ja sürreaalne teos, mis andis mu fantaasiale korraliku tõuke. Väga inspireeriv, soovitan soojalt!

GIETHOORN

Ja Holland üleüldse! Giethoorn on muinasjutuline autovaba küla Kirde-Hollandis. Autoteede asemel on neil hoopiski kitsad kanalid, mida mööda liigutakse paatidega. Parklaid ei ole, on ainult värske õhk ja sajandeid vanad õlgkatustega majad, mis loovad väga idüllilise meeleolu. Armas väike küla, oma mõtetes pagen sinna tihti. Kes teab, võib-olla kunagi kolingi sinna.

PÜHAPÄEVA BRANTŠ

Mul on ägedad sõbrannad, kellega koos traditsioone luua. Üks meie traditsioone on ka pühapäevased brantšid. Ei, me ei brantšita kohvikutes, me käime hoopis üksteisel külas. Pühapäevad on südamedaamidega brantšitamiseks. Olgu need siis krepid Ben & Jerry jäätisega, pannkoogid Nutella ja banaaniga või kihisev klaas Mimosat.

MOELABOR

Ikka pilguga tulevikku ja futuristliku moe suunas. Olen mõtetega tarkade tekstiilide juures. Viimased pool aastat olen eksperimenteerinud naha kasvatamisega ja proovinud leida uusi mooduseid, kuidas kasvatada nahka, mida saaks kasutada ka riiete ja aksessuaaride valmistamiseks. Võtmesõnaks on saanud seenenahk. Seenenaha kasvatusest saab täna rääkida laboritöö tasemel, kuid võimalus kui selline on olemas. Esmased katsetused moevaldkonnas on tehtud ja palju huvitavat veel ees.

RAAMATUD

„On öeldud, et maailma suurimad sündmused leiavad aset peaajus.“ Ikka ja jälle Oscar Wilde ja „Dorian Gray portree“.