Uni


Üks väga maitsev vaimutoit on korralik ja parajalt pikk uni. Muusiku elu lööb tihti unerütmi sassi ja kui jälle saab mitu päeva järjest samas taktis oma kodus puhata, on vaim ka värske.

Pere, sõbrad ja ­traditsioonid


Kui suhted oma lähedaste ja sõpradega on tasakaalus, siis valitseb iseendas ka rahu. Hindan kõrgelt seda aega, mida saan oma abikaasa, pere ja sõpradega koos aktiivselt veeta. Pean lugu ka traditsioonidest, mida ehk nooremana ei osanud niivõrd hinnata. Olgu selleks igakeva­di­ne kalapüük sõpradega Lõuna-Eesti imeilusal järvel või jõulud koos lähedastega.

Päike ja reisimine


Ei pea end eriliseks kliimapagu­laseks, kuid kindel on see, et varakevadel on minu meel rõõmsam, kui talvel on õnnestunud korraks soojale päikesele lähemale reisida. Üleüldse on reisimine kui oma keskkonnast korraks välja astumine väga kosutav tegevus. Perspektiiv loksub jälle paika. Lihtsam on läbi uute ja seniavastamata paikade ennast hetkeks kõrvalt vaadata.

Kõnelused koeraga


Valmistun tihti esinemisteks kodus ja enamasti on minu testpublikuks meie koer Ringo. Istun ma siis klaveri taga või kitarr käes – tema on alati platsis. Õnneks on tal piisavalt taktitunnet, et ei hakka oma nina minu lugudesse toppima. Temaga on ka väga mõnus kõneleda. Peame pikki dialooge ja mõistame üksteist kenasti.