Pellelt ilmus just äsja uus album ja ma kuulasin seda hoolega. Kartsin, et muidu hakkab kontserdil igav. Tihti kipuvad artistid just uusi lugusid esitama ja seda eriti perifeerias. Siiski kõlas viimaselt albumilt vist ainult paar lugu. Üks neist hitipotentsiaaliga, nimilugu "Setä Samulin sirkus", millele eelnes koomiline vahespiik jazzi teemal. Need vahespiigid olid muidugi kontserdi lõbusaim osa. Nii sai publik täiega mida tahtis. Ühtegi hitti esitamata ei jäetud. "Olen kaunis" oli super rock ja muidugi "Moottoritie on kuuma". Oli ka hulk palu, mida ma kunagi kuulnud polnud ja inimesele, kes Pelle Miljoonat esimest korda kuuleks, jääks mulje, et tegemist on The Clashi tribuut-ansambliga. Ikka väga Clash oli. Kuigi jah, otseselt ju ühtegi nende lugu ju ei esitatud.

Kohati kippus showd endale varastama Pelle saatebändi,

The Rockers, kitarrist Puka Oinonen. Ei mäletagi, millal nii hea lavalise sharmi ja saundiga kitarristi laval nägin. 10 points.

Ja siis muidugi kontserdi lõpp, mis oli pisarateni liigutav. Looks oli kuulus "Hyvää yötä maailma", mille käigus Pelle mööda Von Krahli baari (taeva)treppi, endiselt lauldes, lavalt lahkus. Kuidagi kurb oli ka, sest ma teadsin, et ma teda enam kunagi ei näe.

Nüüd aga üks näide aga Issanda imelistest teedest. Nimelt Villu Tamme tegi omal ajal "Tere Perestroika!" just Pelle "Moottoritie..." kidrakäigule. Soomlased Joose ja Jorma lõid plaadifirma Stupido Twins selleks, et “Tere…”! singlina välja anda. Selle aasta kevadest on Pelle Miljoona Stupido Twinsi artist. Halleluuja!