Selge, tuleb minna.

Huumorit kuidagi pingeritta seada on lootusetu. Selleks tehakse seda liiga palju ja liiga hästi. Aga kui keegi tõsiselt üritaks, siis oleks Louis C.K. kindlasti seal päris tipus. On hulk legendaarseidstand-up-koomikuid, aga praegu, aastal 2016, on vähe kirkamaid nimesid kui Louis C.K.

Seda kinnitab pilgeni täis Jäähall. Kõik Soome hipsterid on kohal. Värvilised tennised. Neoontossud. Paksud prilliraamid. Tuhanded ruudulised triiksärgid. Sajad uhked habemed, nii et võimatu on teha vahet, kes on stiilne mees ja kes on radikaliseerunud moslem. Eraldi liik on sonimütsi kandvad prillidega tegelased, keda istub minust viie meetri raadiuses vähemalt neli. Ka üks hiliskeskealine soome paar on kohal ja tunneb ennast ilmselgelt ebamugavalt. Äkki tulid oma igaõhtusele hokimatšile ja sattusid valesse kohta?

Kohal on ka väga paljud eestlased.

Kõigepealt on soojendusnumbrid. Soojendajaid on kolm, igaüks saab aega viis minutit. Suurim trendstand-upi maailmas on väga ebakorrektseid ja uljaid seksinalju tegevad naiskoomikud nagu näiteksAmy ­Schumer, ­Samantha Bee, ­Sarah Silverman ja paljud teised. Esimene soojendaja on selle liini esindaja. Rahvas on päris heas tujus, võtab ta hästi vastu. Edasi tulevad teised tüübid selliste kohustuslike teemadega nagu lastehalvatusega laste mõnitamine, terrorism ja seejärel lihtsalt laste vägistamine. Sonimütsidega tüübid viie meetri raadiuses naeravad üha enam.