Miss Kittin ja Häkker kaverdavad oma teisel plaadil Elvis Presley "Suspicious Mindsi" ja ma juba kujutan ette, kuidas näiteks Palamuse laululava järgmisel suvereivil DJ käsi selle pala masinasse lükkab. Ja päris sinks-vonks oleks see teekond, et oma kammbäkki ‘68 aastal käimalükkav Elvis laulab kuulsaks loo "Suspicious Minds" ja siis oma kammbäkki ‘09 käimalükkavad MK & H kaverdavad seda lugu ja siis see kaver reisib Palamusele, kus see inimesi tantsitab ning kedagi ei huvita, kelle lugu see on. Aga teekondade eest siin lehes muidugi punkte ei jagata.

Parafraseeriksin pigem siinkohal eesti diskobändi Hovery Covery lauluridu: "Kaks, me kaks.

Kurbust majja toome". Aeg ja meediatööstus on edasi liikunud sealt, kus Miss Kittin ja Häkker oma elektro-warholismidega kuulsaks said. Paris Hilton on vahepeal kogu maailma silme ees dikki sakkinud, andnud välja sooloplaadi, ja elektrobänd MU on Paris Hiltonist hea loo teinud, nii et 36aastase Miss Kittini praegused sõnad "plastic people power objects" on täiesti haigu haigu.

RayBanidest või nende tagant laulmine või paar raksu allveelaeva-teknot võiks ju 2009 mõnele uljaspeale huvi pakkuda, aga mis uljus ka see oleks. 4