šokeerib see über-goot-glämm-narr veel kedagi?

"Kaugel Amerikamaal ja mõnel pool Euroopa kuningriikideski tähistatakse üht iseäralikku tähtpäeva, millele märilinipäev nimeks pandud on. Meie maal on märilinipäev küll veel õite tundmata, mispärast tahan sulle, hea lugeja, sellest iseäralikust pruugist täna pikemalt kõneleda, et siitkandi põllupidajadki teaksid, mis imeasju ilmalaanes ette tulla võib. Vanarahva tarkus ütleb, et kui kevadisel märilinipäeval sajab, siis jätab Vanajumal taevaluugid kuni sügisese robzombiepäevani vallale. Misjärel näljahäda, katkutõbi ja uus surm kollaselt Hiinamaalt, mil sarss nimeks, ristirahva kallale vallale pääsevad jüskui lõukoerad." – Ma-rahwa Näddali-leht.

"Töölised, talupojad ja töötava intelligentsi esindajad hindavad kõrgelt panust, mida progressiivne USA helilooja sm. Mänson annab rahvusvahelisse ateistlikusse kasvatustöösse ning võitlusse usupropaganda ja religioosse märatsemise vastu." – Rahva Hääl.

"Paglia arvates esindab Manson seksuaalset glamuuri, mille abil mehed on võrgutanud ja hävitanud naisi alates Laokoonist ja piibli Potivarist. Manson on taasühendanud mehe lõhestatud kaks poolust: Jeesus Kristuse ja Pontius Pilatuse. Vana kooli feministid, kellele Paglia end vastandab, jälestavad Mansonit, kuna tal olevat seksiga seotud ideoloogiline probleem. Manson kehastab Paglia meelest feminismi tulevikunägemust. Manson mängib biseksuaalsete imagotega. Mansoni isik ühendab endas dionüüsilise dünamismi ja apolloonliku märgilisuse. Oma pidevate muutumistega on ta lääne individualismi rahutuse märk." – Areen.

"Pane ennast põlema, värdjas!" – Delfi kommentaar. 8