Novembri lõpus toimunud linnavolikogu istungil, kus öise alkoholipiirangu eelnõu vastu pidi võetama, jäeti küsimus siiski päevakorrast välja. Seejärel räägiti ­linnavalitsuse ja klubipidajate vahelisest jõulurahust, mis käesoleva aasta alguses ikkagi viimaste alla jäämisega lõppeb, kuid meelelahutusettevõtjad ja pealinna juhid on ühiselt laua taha istunud ning teemat katsutakse juhtida nii, et ööelu probleemid saaks lahendatud, kuid see siiski ellu jääks. Teemat selgitab Klubi­uudistele Club Hollywoodi juht Rauno Otsepp (pildil).

Niisiis – 1. juunil Tallinna ööelu lukkulöömist siiski ei tule?

Jaa. Linnavalitsus sai aru, et esialgu planeeritud meetmed ei ole kooskõlas tegelikkusega ja on liiga radikaalsed. Mõisteti, et öösiti linna vahel midagi nii hullu ei toimu, et niimoodi vikatiga asja kallale minna.

Võeti korraks asi laualt maha ja ettevõtjad on väga rahul, et linnavalitsus on nüüd asunud klubipidajatega suhtlema. Mingisugused piirangud kindlasti tulevad ning praegu me arutame, millisel kujul need formuleerida võiks. Muutused ei tule tõenäoliselt enne 1. jaanuari 2021.