Milline lugu...
...on parim hommikune ärataja?

Hetkel on mul ametlikuks hommikuseks äratajaks The Embassy “It Never Entered My Mind”. Nende muusikas on ohtralt õhulisust, soojust ja pehmeid popmeloodiaid, mis aitavad mul hommikul patareisid laadida. Tegelikult nii magus ka ei ole, kui nüüd tunduda võib, aga ma võin vabalt ükskõik mis loo neilt hommikul peale panna ja kõik on hästi.

...on parim, mille sa just oled avastanud?

Sõber Valter tutvustas mulle just grupeeringut nimega Can ja nende lugu “Vitamin C”. Meeldis. Meenutas mulle samas, kui palju on veel muusikat avastamata.

...meenutab sulle sinu esimest kontserdikäiku?

Ma kaldun arvama, et M People’i “Elegant Slummingi” pealt midagi või siis Rock Summer 1994. See oli nii ammu, et ma vaevu mäletan midagi täpsemalt.

...on parim peolugu?

The Clashi “Rock The Casbah” võib nii mõnegi peo päästa. Primal Screami “Can’t Go Back” mõjub värskena ja ühendab inimesi. Primal Scream on seda alati osanud. Bobby Gillespie on kuningas!

...mis toob pisara palgele?

Smashing Pumpkinsi “Disarm” on seda kunagi teinud. Slowdive’i “Dagger” võiks ka, aga naljalt vist pisaraid ei poeta.

…muutis sinu arusaamu muusikast?

Vanust oli mul siis kaheksa aastat ja Depeche Mode’i “Personal Jesus” pööras mu maailma täiesti pahupidi. See hüpnotiseeriv marssiv biit, monotoonne kantrilik kitarr ja see ähkiva sämpiga vahekoht. Minu jaoks oli see täielik katarsis.

...on parim, mida kõik võiksid kuulata?

Weeni “Mutilated Lips”, Saint Etienne’i “Avenue” ja Metallica “Orion”.

...on parim, mis kellelegi teisele ei meeldi?

Beyonce’i “Halo” on minu jaoks üks parimaid laule üldse ja see meeldib väga vähestele. Raske on mõista, miks. Selles loos on nii palju emotsiooni ja kirge. Beyonce on kuninganna!

...parim, mis sobiks su matustele?

Ärasaatmisel Riz Ortolani “Cannibal Holocaust Theme” ja peiedel Kaoma “Lambada”.

Millist lugu sa vihkad?

Ma olen muusika suhtes üpris tolerantne, aga Black Eyed Peasi “I Gotta Feeling” oleks võinud kirjutamata jääda. Mitte isegi niivõrd lugu, kui inimeste reaktsioon on see, mida ma üldse ei seedi.