Milline lugu on parim...

...kus sa ise kaasa oled teinud?


Lõin hiljuti kaasa bändi Tira Poeira plaadil. Traditsioonline chorinho bänd Brasiilias ja Prantsusmaal, tegime uue versiooni Tom Jobimi klassikalisest palast “O morro nao tem vez”. See oli täiesti erakordne elamus mängida koos nii andekate muusikutega maailma kuulsaima Brasiilia helilooja mälestuseks.


...hommikune ärataja?


Ärgates kuulan tavaliselt R&Bd. Aeglasemad biidid teevad mu päeva alguse paremaks, ei mingit rabelemist. Aga kui ärkan halva tujuga, lasen oma toa kõlaritesse rio fanki.


...kaasa vilistamiseks?


Lulu Santose “Como uma onda”.


...pidutsemiseks?


Minu jaoks ei ole peole sobivamat muusikat kui rio funk (funk carioca). Brasiilias peab iga hea pidu lõppema ohtra fangiga.


...pohmelli ravimiseks?


Lugu, mis raviks pohmelli? Ei! Pohmelli ravimiseks sobib ainult vesi, palju vett. PS Ma ei ärka kunagi pohmakaga, ma ei joo.


...erootilise vibratsiooni looja?


Mulle meeldivad väga MC Xana lood, tema hääl viib iga mehe heade mõtete juurde, olete juba kuulnud tema lugu “Seduzir você”?


...mis kellelegi teisele ei meeldi?


Oleneb väga, kes kuulab, on rahvast, kes vihkab fanki, teistele ei meeldi heavy metal või trance. Vasta ise: mis muusika sulle ei meeldi?


...mis sobiks su matustele?


Muusika on minu jaoks alati seotud sündimise, alguse või uue algusega. Mul on raske seostada muusikat surmaga, aga võttes arvesse kõik need ligi 23 aastat, mis ma olen fangiga töötanud, ja eelarvamused, millega ma olen elus võidelnud, arvan ma, et Brasiilia rahvuslik hümn sobiks hästi. Grrrr.


Millist lugu sa vihkad?


Ei ole sellist lugu, mida ma vihkaks, aga mitte keegi ei näe mind kunagi lambada järgi tantsimas.