Tuhlasin sellele küsimusele vastust otsides lähiminevikus, mida pean muusikalises plaanis selgelt oma senise elu olulisimaks. Seetõttu ka üsna loogiline lahendus: ansambel HU? ja lugu nimega “Nõiaring”. Tegemist on palaga, mis on minu isiklik lemmik HU? esimeselt albumilt. Nii salvestuselt kui laivis esitades minu jaoks täiesti uudne ja enneolematult kütkestav.


... hommikune ärataja?


Nokia tehase The best of...


... kaasa vilistamiseks?


Ikka ja jälle M.I.A “Sunshowers”. Sellel naisterahval, kes samuti on üks minu suuri lemmikuid, on juba ammu uus plaat väljas ja mina vilistan ja ümisen ikka vana kraami saatel. Miks???


Mitte sellepärast, et uus plaat mulle kuidagi kehvem tunduks, kaugel sellest... aga see lugu on lihtsalt pagana hea! Samas ka parajalt kerge kaasavilistamiseks!


... siis, kui riietud, et välja minna?


The Jackson Sistersi “I Believe In Miracles”. Lausa traditsiooniline soojenduslugu! Sobib nii hommikusse kui õhtusesse vööndisse!


... ja rajum peolugu?


Miss Kittini “Frank Sinatra”. Ta Hüpnotiseerib, Inspireerib, Genereerib ja Ergutab ühekorraga.


Miss K. on minu jaoks olnud pikki aastaid popmuusikamaailma kirss tordi peal!


... mis kellelegi teisele ei meeldi?


Ei, sellist lugu polegi!


... mis sobiks su matustele?


Üks on siiski kindel, see küsimus on revolutsiooniline. Siim Nestor on mind inspireerinud mõtisklema teemal: minu isiklikud matused. Ausalt, kui vahel mõtlen ikka vilksamisi tumedamale maailmale, siis matusetalituse kava ma oma 22 eluaasta juures veel paika pole pannud. Aga kes teab, äkki igaks juhuks peakski. Kallid sugulased ja kõige lähedasemad, pange nüüd tähele! Selleks ansambliks võiks olla minu hüperlemmik The Smiths oma looga “Death of a Disco Dancer”. See lugu paneks külge keerama küll!


... depressiooni ravimiseks?


Brigitte Fontaine’i “Je Fume” ja kerge naeratus lõbusa puusanõksuga käivad käsikäes. Tühja sellest, et ma prantsuse keelt ei oska!


... oh-mul-on-selle-looga-nii-unustamatud-kogemused?


Kraftwerki “Pocket Calculator”. Seda lugu repeat’iga mängima pannes on koduses miljöös ikka korduvalt unustamatuid elektrotantsu sessioone läbi viidud!