U2 “Beautiful Day”. Igal hommikul ärgates loodad, et täna on see päev, mil taevas ei laiuta ühtegi vihmapilve, kohv pole purgist otsa saanud ning auto rehvirõhk oleks vähemalt kaks baari. Valitud lugu esindab kõiki neid toredaid mõtteid.



... mille sa just oled avastanud?


MGMT “Time to Pretend”. Ma ei ole seda lugu kuulanud lahus tema muusikavideost, kuid koos on tegemist vahest ühe parima kooslusega viimase aja muusikas.



... on parim peolugu?


Mando Diao “Sheepdog”. Loo energia nakatab kõiki ruumis olevaid isikuid positiivsuse ja energilisusega. Katsume oma lugudega sama joont hoida.


... duši all kaasalaulmiseks?


The Plattersi “Only You”. Kuna tegemist ei ole kuigi tehnilise lauluga, siis saab ühel ajal tegeleda nii duši võtmise, pesemise kui ka laulmisega.


... mis toob pisara palgele?


Keane’i “We Might As Well Be Strangers”. Kuigi põhimõtteliselt ma ei nuta, on tegemist meeldejääva meloodiaga lauluga, mis potentsiaalselt võiks tuua pisara palgele.


... mida kõik võiksid kuulata?


Oasise “Solve My Mystery”. Noel Gallagher on geenius ja ilmselt selles ei teki kuigi paljudel inimestel kahtlust. Tema laulukirjutamise oskuse briljantsust tõendab, et valitud lugu, mis on minu meelest üks Oasise parimaid, ei mahtunud isegi “Standing on The Shoulder of Giantsi” plaadile.


... mis kellelegi teisele ei meeldi?


Orsoni “Already Over”. Tegelikult sai selle loo valikuga talle liiga tehtud, sest keegi ei ole otseselt leidnud, et see pala tekitaks temas õõva, kuid paljud on öelnud, et tegemist ei ole millegi erilisega.


... mis sobiks su matustele?


The Beatlesi “Let It Be”. Selle laulu saatel on inimestel vahest kõige kergem lahkuda millestki, mis aastaid on olnud nende elu üheks enesestmõistetavaks osaks. Inimesel tuleb lasta minna, kuid mälestus temast on alatine.


Millist lugu sa vihkad?


Black Sabbathi “Iron Man”. Na-na-na-na-na-na-na jne lõpmatuseni. Olen vist liialt palju erinevaid koolimetalbände näinud ning tean nende püha kolmainsust: a) must kurja tribaliga särk, b) veelgi mustem ja veelgi vihasem Staggi kitarr ja c) Black Sabbath – “Iron Man”.