Joe Smoothi "Promised Land”. Elasin mõnda aega koos hea sõbra Ediga, kelle tehtud mitmed meie vinüülplaatide kaanepildid (12tolline "Carnivals”, 7tolline "Do Roids…”). Tal oli kombeks palju house-muusikat mängida ja me siis vedelesime koridoris ja kuulasime. Good vibes.

...on parim, mille sa just oled avastanud?

Girl Uniti "Wut”. See lugu on nii London, ja põhjus, miks see linn nii mõnus on.

...meenutab sulle sinu esimest kontserdilkäiku?

GangStarri "Full Clip”. Hiphop oli esimene muusikažanr, mis mind nooremas eas köitis. Tallinnas oli vist ka päris korralik hip-hop-scene. Ma ei mäleta täpselt oma esimest kontserti, aga mul on meeles, et DJ Premieri (Gang Starri liige – toim.) esinemisel Tallinnas käisin küll.

...on parim peolugu?

Lil Wayne’i "A Milli”. Iga kord, kui me Londonis välja läheme ja tuleb see lugu, paneb D. Blunti eks-tüdruksõber talle laksaka. See biit on lihtsalt ületamatu.

...mis toob pisara palgele?

Comets on Fire "Organs”. Olen kogu aeg mõelnud, et see lugu võiks olla vähemalt tunnipikkune, aga see saab läbi juba minutiga. Liiga kaunis.

…muutis sinu arusaamu muusikast?

Ükstaspuha milline lugu Arthur Russellilt. Tema hääl on üpriski emotsionaalne, aga just selles muusikas on kalgi linna helid sees.

...on parim, mida kõik võiksid kuulata?

David Sylviani ja Ryuichi Sakamoto "Bamboo Houses”. Mulle meeldib väga idee mis tahes loomingulistest koostöödest. See lugu on hea näide sellest, mis võib juhtuda, kui andekad inimesed kokku saavad.

...on parim, mis kellelegi teisele ei meeldi?

P. Diddy "Public Enemy 2000”. Diddy ei olnud kellegi vaenlane, enne kui see lugu välja tuli. Ilmselt tahtis ta kindel olla, et inimesed teda vihkama hakkaksid. Väga jõuline lugu ometigi.

...parim, mis sobiks su matustele?

Sunburned Hand of the Mani "The 1st Degree”.

Millist lugu sa vihkad?

Major Lazeri "Pon da Floor”. Pff, millest ma alustakski...

* Tartu Odessa Popil teevad kaasa ansambel Opium Flirt ja DJd Tauno ja Errki. Tallinnas esineb Hype Williamsi kõrval Andres Lõo ja plaate mängivad Odessa Popi DJd.