Ja kollektiivi vokalist Korraldajaonu avaldab nüüd, mistaoline muusika tema päevi saadab. 

Milline lugu on parim ...

... hommikune ärataja?

Ida Maria feat. Iggy Popi “Oh My God”. Kui äratuskell seda lugu mängiks, ei saaks voodist vasaku jalaga välja astuda, sest mõlemad jalad oleksid paremaks muteerunud. Hea tuju ja pikk iga terveks päevaks garanteeritud.

... mille sa just oled avastanud? 

One Dollar Projecti “Metamorfoos”. Uskumatult ilus laul uskumatult healt ansamblilt. Kogu ODP plaat on muidugi suurepärane saavutus, autos mul see plaat keerleb ikka väga tihti. Ja loomulikult iga laiviga läheb ODP aina paremaks!

... on parim peolugu? 

Kings of Leoni “Charmer”. Oht on muidugi selline, et inimesed lähevad selle looga käest ära ja lammutavad peopaiga laiali, aga risk on seda väärt.

... duši all kaasalaulmiseks? 

Sunn O))) “Orthodox Caveman drone”.  Hea rahulik vilistada, ei väsi huuled ära.

... mis toob pisara palgele? 

Pedigree “A Perfect Day Elise”. Originaalis ka väga hea, aga Pedigree versioon õilistab seda lugu veelgi, kahjuks pole ma seda lugu nende laividel viimasel ajal kuulnud. ­Bonne, kui sa seda lehte loed, siis jäta meelde, et järgmisel kontserdil on vaja “A Perfect Day Elise’i” mängida! 

… uinutaja? 

Dizzee Rascal & Armand Van Heldeni  “Bonkers”, see uinutab igasugused uneplaanid, uni on ajaraiskamine. Keerad ikka öösel volüümi juurde, et naabrid ka head lugu nautida saaksid.

... mida kõik võiksid kuulata? 

Peeping Tomi “Mojo”. Kõik, mida ­Mike Patton oma jumaliku käega puutub, muutub kullaks!

...mis kellelegi teisele ei meeldi? 

Onu Bella “Seksikas poiss”. Varem mulle Bella lood ei meeldinud, aga praegu ikka väga, õnneks meil ansamblis Kartauto (Winny Puhhi kitarrist – toim.) armastab ka Bella vanu lugusid. Ülejäänud ansambliliikmed ei jaga meie vaimustust mingil põhjusel. Need viimased metal-töötlused Bella lugudest mulle üldse ei meeldi, klassikat ikka niimoodi pilastada ei tohiks!

... mis sobiks su matustele? 

Ilvese, Pulga ja Rahmani “Perräjäänü”.  Võrõ kiil om laulden iks illos!

Millist lugu sa ei salli? 

Ükskõik milline lugu, kus Lauri Saatpalu häält teeb. Midagi ei ole teha, talumatult vastik on tema looming. Kõik mida Lauri Saatpalu oma häälega puutub, muutub ebapuhtaks.