Missugune lugu on ...
… parim hommikune ärataja?

Kogu eelmise aasta ajas mu kaheaastane tütar mind igal hommikul kell kuus üles, et koos Jeff Becki “Blackbirdi” kuulata – “linnulaulu”. Tõepoolest on sama hea kui linnulaul, mida on maal olles hommikuti hea kuulata.

... mille sa just oled avastanud?
Võib-olla Derek Trucksi “Sahib Teri Bandi – Maki Madini” (plaadilt The Derek Trucks Band “Songlines”). Üks omanäolisemaid kitarriste, keda viimasel ajal kuulnud olen. Ja veel on uus-hea Norah Jonesi “Back to Manhattan” (albumilt “The Fall”). 

... parim peolugu?
See sõltub seltskonnast, ilmast, aastaajast, tujust... See võib olla Martõnov, vaikne klaveri-jazz, või hoopis AC/DC, kõik sõltub sellest, mis pidu see parasjagu on.

... duši all kaasalaulmiseks?
Kujutluses või filmis oleks ju muidugi duši all elegantne näiteks Puccini “Donna non vidi maid” või midagi sarnast laulda. Paraku ei ole ma aga suurem asi laulumees ja piirdun enamasti vee pladina kuulamisega ja mõne mõtte mõtlemisega. 

... mis toob pisara palgele?
Üks sellistest on ehk Olav Ehala “Papa Carlo laul”.

… uinutaja?
Mike Oldfieldi “Tears of an Angel” (Mike Oldfieldi plaadilt “Light and Shade”).

... mida kõik võiksid kuulata?
Vahetevahel on päris hea vaikust kuulata, see on tänapäeval küllalt suur haruldus.

... mis kellelegi teisele ei meeldi?
Alati on kuskil keegi, kellele meeldib. Sellist lugu ei ole veel tehtud.

... mis sobiks su matustele?
Ehk ajaks Bill Evansi “Waltz for Debbie” asja ära.

Millist lugu sa vihkad / ei salli?
Selliseid lugusid nagu Meie Mehe “Tütreke second hand”. Läbu-muusika on üle mu taluvuspiiri. Kui midagi sellist raadiost tuleb, siis vahetan lihtsalt kanalit.