Tenniscoatsi “Baibaba Bimba”. Nad on Jaapanist, abielus mees ja naine ja nad on täiesti võrratud.



... kaasa vilistamiseks?



Mulle meeldib vilistada, kuid mõni kindel lugu mul küll pähe ei tule. Head muusikat kuuldes hakkan ma tavaliselt ümisema. Ning viimasel ajal olen palju Deerhoofi uue plaadi saatel ümisenud.



... mille sa just oled avastanud?



Ma taasavastasin Paul ­Simoni albumi “Graceland”. Ja olen nüüd otsustanud, et see on mu kõigi aegade lemmik­plaat. Viimati, kui ma seda kuulasin, olin ma vanemate auto tagaistmel, kuueaastane ja teel puhkusele.



... mida kõik võiksid kuulata?



Ansambli Taxi Taxi “Old Big Trees”! Lihtsalt magnifique! Nad on rootslannadest kaksikud, kes lindistavad parasjagu esimest kauamängivat. Plaadi annab välja Rumraket, mis on Efterklangi juhitav plaadifirma.



... mis kellelegi teisele ei meeldi?



Ma alustasin äsja filmide, mille peaosas on Tom Cruise, sound­track’ide vinüülide kollektsioneerimist. Ärge küsige, miks, aga need plaadid on vapustavaid laule täis. Praeguseks on mul “Cocltail”, “Rainman”, “Days of Thunder” vinüülil ja “Top Gun” kassetil. Niisiis: parim heliplaat, mis kellelegi teisele ei meeldi, on “Rainmani” soundtrack. Absoluutselt hiilgav!


 ... oh-mul-on-selle-looga-nii-häid-mälestusi?


Kui mul esimest korda süda purustati, nutsin ja kuulasin päevade kaupa Crash Test Dummiesi laulu “Mmm Mmm Mmm Mmm”. Täna meenutab see lugu hetke, kui olin 12aastane ning alustasin uut teekonda, jättes selja taha lapsepõlve.


Ma soovin, et mulle selliseid mälestusi esile manav lugu oleks parem...


Millist lugu sa vihkad?


Mulle meeldib väga Nick Cave, aga ta lõpetab oma kauni albumi “Nocturama” 15minutilise jämmim isega “Baby I’m On Fire”. See lugu peaaegu et hävitab perfektse albumi ja seeläbi võib öelda, et ma vihkan seda, kuid võrreldes triljonite teiste lugudega halbadelt pop- ja rock-artistidelt on see siiski jumalik muusika.