...hommikukohvi kõrvale?
Ilusad ja julged mehed, kes surfivad kolmekorruselise maja kõrgustel ookeanilainetel. Hirmutav, aga äärmiselt esteetiline ja ergutav. Tõenäoliselt maailma kõige ohtlikum ja kaunim spordiala.
(Otsi: surfing huge waves in hawaii, big wave surfing, laird hamilton, peahi)

...naerutaja?
Kõige rajum on ikka inimloomaaed. Inglise superstaari saates on head paremad kui meie head, halvad halvemad kui meie halvad ja naljakad naljakamad kui meie naljakad. Näiteks tötsakas, hambutu ja viisipidamatu naine, kes tahab saada staariks, et saada raha hambaarsti juurde minemiseks. Või kanavabrikus töötav noormees, kes mikihiire häälega laulab. Päris meeleolukas on ka Austria iidolisaates Marilyn Mansoniks pürgiv poiss, kes hakkab kogemata öökima.
(otsi: norma the rapper, x factor worst, x factor barbie girl, horrible austrian idol)

...silmaringi avardaja?
Meie Ööülikooli-sarnane loengusari "Ted Talks", kuhu kutsutakse (video)loenguid andma kõikvõimalikke arvamusliidreid, näiteks Al Gore ja Bill Clinton, ärimagnaat ­Richard Branson, arhitekt Frank Gehry, kirjanik-bioloog Richard Dawkins, Nigeeria endine rahandusminister ja nüüdne Maailmapanga arengudirektor, mustanahaline naisintellektuaal Ngozi Okonjo-Iweala või ka Eesti päritolu riskikapitalist Steve Jürvetson, Hotmaili looja.
(Otsi: Ted Talks, või leia sind huvitav lektor saidilt http://www.ted.com/ ja otsi pärast eraldi nime järgi)

...depressiooni leevendaja?
Stseen Aki Kaurismäki jumalikust filmist "Mees ilma minevikuta", kus Annikki Tähti laulab äärmiselt kurba ja nostalgilist laulu "Muistatko Monrepos'n". NB! Pärast laulu kõlav dialoog Markku Peltose ja Kati Outineni tegelaskujude vahel. Valus ja ilus.
(Otsi: Aki Kaurismäki Monrepos)

... nostalgialaks?
Kaheksakümnendad! Patšokid, hevitukad, siniheleroheline valgus.
(Otsi: Dingo "Levoton Tuhkimo")

...üksi tantsimiseks?
Juudi ja balkani muusika sugemetega mõnus etnofolk. See pole isegi mitte kaasa tantsimiseks, vaid kaasa lendamiseks.
(Otsi: Beirut "Elephant Gun")