Teine festivali nimekas külaline, Briti grupp Seeland konstrueerib psühhedeelilise arhitektuuriga elektroonilisi maastikke, mida sageli võrreldakse Brian Eno ning krautroki kuulsate pioneeride Clusteri ja Harmoniaga, millele on lisatud paar grammi Beach Boysi popi sensibiilsust ja näpuotsaga John “The Walker Brothers” Mausi idiosünkraatilist sarmi.

Kolmas välismaine esineja on oma koduriigis Belgias küllaltki karmi kuulsusega progesegust ja pisut pungihõngulist garaažirokki viljelev noorte vihaste meeste kooslus, kes on endale nimeks võtnud Kapitan Korsakov.

Legendid räägivad, et 2007. aastal ajasid nad hulluks kogu kohaliku rokifestivali publiku ning poisid polevat pärast seda kuni tänase päevani tuure maha võtnud – nende tee on kaetud vaimustunud fännide suudlustega ning kehad pehmelt öeldes energiliste laivide käigus hangitud sinikatega.

Kapitan Korsakovi näeb ja kuuleb 30. juulil ka Tallinnas, Telliskivi loomelinnaku skeitpargis Haigla.

Eestimaa alternatiivmuusika skeenet esindavad Plink Plonkil sel aastal Bad Apples, Tolmunud Mesipuu, Id Rev, Nemesis ja Badass Yuki. Plink Plonki ööklubis on cool downer’i raske roll pandud Popidioti õlgadele.