Kokkuvõttes - sõna "mööbel" osakonna nimes avab meie tegevusvaldkonna lõpuni ja on täpsemaks informatsiooniks nii tulevasele tudengile kui kolleegile ja koostööpartnerile. Luban, et me ei jää oma uut mütsi pikalt imetlema, vaid üritame teda täita adekvaatse sisuga. Juurde tuleb ka teine professori koht.

Kas kehval ajal jätkavad tudengid ka välismesside külastamist?

Äsja lõppes osakonnas Rootsi noorema põlve mööblidisaineri Finn Ahlgreni workshop. Aprilli lõpus oleme väljas mööblimessidel Tallinnas ja Milanos. Sügisel ootab Habitare mööblimess Helsingis ning Baltikumi vaste Riias.
Väikest mööblitootmist ei planeeri?

21. mail korraldame konverents-ümarlaua, et koos Eesti mööblitootjate ja väliskülalistega kaardistada hetkeolukord ja vaadata koos homsesse.

Ka mõlgub mõte luua oma töökodade ja allhanke baasil mööbli ja väikevormide disaini ja tootmisega tegelev "laboratoorium", arendamaks isiklikku initsiatiivi ja tajumaks turgu.

Samas hakkab kerkima Kunstiakadeemia uus õppehoone, mille kujundamise ja sisustamise juures tahaksime samuti olla osanikud.

22. mail avaneb galeriis Soosoo "GODSPEED", jumaliku kiiruse ehk siis seitsme päevaga loodud mööbli näitus. Samas esitleme ka osakonna uut aastaraamatut. See tore päev lõpeb vilistlaste peoga.