Ühtlasi on tänavukevadisel TMW-l oma esitlusõhtuga kavas kaks välismaist plaadifirmat – briti firma Fat Cat ja rahvusvaheliselt vahest tuntuim ja hinnatuim Soome plaadimärk Fonal Records.

Folk-, indirokk- ja ka eksperimentaalset muusikat väljastav Fat Cat korraldab oma show-case-õhtu reedel, 5. aprillil kinos Sõprus ja toob esinema värsked nimed: ansamblid Traams ning Honeybloom. Eesti artistide hulgast on Fat Cati peakontor selekteerinud esinema grupid Tolmunud Mesipuu ja Zahir.

Soomlaste veidrale muusikale pühendunud Fonal Records seab oma nurgakese üles laupäeval, 6. aprillil restorani Aed. Üles astuvad Lau Nau, Barry Andrewsin Disko ja Anttipasta. Viimane neist on duo, kus musitseerib Antti Tolvi kõrval ka Soomes tegutsev Ramo Teder ehk Pastacas.

Veel leiab TMW kavast välismaiste artistide seast muuhulgas Valgevene metal-folk-ansambli Folk Machina, Soome elektrikollektiivi LCMDF, briti drum’n’bass-legendi DJ Zinki, Gruusia meestekoori Iberi Choir, Hispaania trompetimängija Adan Delgado Illada, Soome rokiveterani Tuomari Nurmio ja Berliinist pärit õrna indipopi bändi Me and My Drummer.

Kodumaistest plaadifirmadest võtavad tõsisemalt ette Seksound ja Eesti Pops, kes koostavad ühise show-case’i TMW avaõhtul 4. aprillil Von Krahlis. Kokku kolmes saalis jõuavad esinema Marten Limbach, Mari Pokinen ja Sten Olle, Mr. Garfield, Argo Vals band, Pastacas, Wolfredt, Id Rev, Armastus, Tallinn Daggers ja Kali Briis.