Inimesed

Kõige paremad ideed sünnivad suheldes. Inimesed ise on kõige suuremad inspiratsiooniallikad. Kohtudes ja suheldes näeme me maailma kõiki värve kõige eredamalt. Elavad emotsioonid, uudised, tajud ja ruumid. Kui palju elu, hingestatust ja sära on kõigis neis vestlustes!

Liikumine

Jalutamine ja liikumine on võimalus kogeda ümbritsevat omas tempos. Harutada lahti õnn, mida pakub meid ümbritsev maailm. Jalutades on tihti tunne, et ei saagi aru, kas pea on mõtetest tühi või tuleb sinna palju uusi mõtteid juurde.

Disain

Minu mänguks on katsetamine. Õpingud disainivaldkonnas pakuvad palju võimalusi minna välja standardist, mille olen endale seadnud. Püüdlen selle poole, et minu loomingus oleks iga detail läbi mõeldud ja viimistletult omal kohal.

Vorm

Arhitektuuris ja disainis huvitavad mind kõige enam vormid. Teatud mõttes vormide mäng – kuidas olemasolevast saab uus, midagi, mis on harjumuspärasega konfliktis. Samuti pakub mulle hingespaad eri materjalide koostöö. Ka selline, millest ei eeldaks, et nad koos toimida suudavad.

Rahu

Meie ümber loodud ruum peaks olema paik, kus saad olla sina ise. Ümbritsev peaks aitama meil toimida. Kõige parema tunde tekitab ruum, mis pakub rahu. Rahu, mida on siin maailmas üha vähem.