Täna, 19. aprillil esilinastub kinos Artis Manfred Vainokivi film “Baskin”.

Teater
Viimane tõeliselt hea teatrielamus oli Tallinna Linnateatri “Meie, kangelased”. See oli suurepärane. Ja loomulikult käisin vaatamas Draamateatri etendust “Augustikuu” Ita Everiga peaosas. Need kaks etendust jätsid väga hea mulje.

Sarjad
Olen kodune inimene, elan rahulikku elu. Vaatan televiisorit, juba paar aastat näiteks “Vapraid ja ilusaid”. Ja kodumaist sarja “Pilvede all” olen ka jälginud, aga pean tunnistama, et ega seda pikalt teha ei jaksa – tuhmub juba viiendal-kuuendal korral.

Male
Mängin internetis malet. Olen kolmanda järgu tasemega mängija. Kaotan palju – internet on ikka minust tugevam vastane. Võiksin ju tellida nii, et vastane oleks minust nõrgem, aga selline mäng oleks mõttetu. Parem on ikka vähemasti püüda võita.

Poliitika
Poliitika hakkab meid tapma, poliittsirkus lämmatama. Nii kui lehe lahti teed, käib üks jura. Keegi ei erine teisest, mentaliteet on kõigil sarnane. See on jube!

Huumor
Hiljutine “Meelejahutaja” elustamine oli sümpaatne. Saime esitada paarikümne aasta taguseid lugusid, mis meile naljakad tundusid. Aga näiteks “Ärapanija” ärritab mind. Võib-olla mõnele meeldib vaadata Peeter Oja häälitsemist, aga minule mitte. Parem kuulata Juurt ja Kivirähki raadios.

“Baskin”
Ega ma ise seda filmi polegi näinud. Mulle ei meeldi väga ennast vaadata. Aga eks esilinastusele lähen kohale ja näen ka filmi ära. Need, kes on juba filmi näinud, ütlevad, et pole viga.