Arhitektuur
Tüütu on käia kogu aeg silmad maas, et neid mitte ära nikastada, kui mõni uus hingetu asi on püsti pandud. Majad räägivad sellest, millised me oleme. Mõjutavad neid, kes meie sabas suureks kasvavad. Kui leiad ühe esteetilise ehitise, siis hoia tast silmadega kinni, vaata, kui palju ilu on harmoonias. Annab väga palju jõudu.

Mõte
See on üks vana mõte, aga meeldib mulle ikka. Mihkel Raud rääkis, et kui tema ema Aino Pervik vaatab, milliste sigadustega poliitikud vahel maha saavad, siis ta ohkavat ja nentivat: “See on meie lastekirjanike praak.” Inimesed, kes loevad raamatuid, ei saavat halvaks ja alatuks kasvada. Lugema peaks hakkama ikka titest peale, aga selleks on vaja häid raamatuid. Head filmid käivad ka.

Idee
Minu 93aastane vanaema sõidab vahel mõne tundmatu bussiliiniga terve ringi ära, sest ta hing ei anna rahu, mis koht on näiteks Priisle. Samamoodi käib ta kord nädalas inglise keelt õpetamas. Kui uudishimu ära ei kao, siis järsku kestabki elu pikemalt ja kibedust ei tule ka peale.

Kino
Jüri Sillart ütles, et see on unenägu. Tuli kustub saalis, ekraanil algab elu ja sa saad enda omast mitmeks tunniks eemale. Kui tagasi tuled, siis on enda oma palju kergem.

Nagu süda saaks vahepeal pidevast löömisest puhata. Kui kohal on tähistaevas, siis on see teine maailm mitmedimensiooniline. Kuni Katusekino suve ootab, käib tubane ka.

Söök
Telemaja sööklas võitlen kandikult söömise vastu. See on püha hetk, kus igaüks on väärt olema aadlik. “Maha enesealandamine tööliseks!” on ootamatu hüüdlause, millega võin teil ilge plastmassikäraka taldriku alt ära kiskuda.