Loomulikult minu enda pere, aga ka vanemad-vennad-õed ja teised lähisugulased ja nendega tihe lävimine on minu jaoks A ja O. Ma naudin väga oma suure suguseltsiga koosviibimist – jõuludel, aastavahetusel, jaanipäeval ja teistel pidulikumatel ja vähepidulikumatel puhkudel.

Saun

Olen kirglik saunasõber. Ja ikka päris tavalise eesti sauna, kus saab leili visata ja vihelda ja end vette või ka jääauku kasta. Eriliseks lemmikuks on mu vanemate Lahemaal asuva maakodu saun, mis asub 20ndatel ehitatud hüdroelektrijaamas. Oluline moment on ka saunas tekkiv usalduslik õhkkond ja saunajutud lähedaste ja sõpradega. Kui olen pikemalt kodust eemal olnud, siis pere kõrval igatsen kõige rohkem sauna.

Vidinad

Tehnika, arvutitemaailm, kõikvõimalikud gadget’id on minu jaoks alati paeluvad olnud. Mulle teeb suurt tuska, et Apple ei ole enam nii innovaatiline nagu varem. Ma ei kujuta hästi ette, et oleksin sama palju kodust eemal nagu praegu ja peaksin kuidagi ilma Facetime’ita hakkama saama. Lapsed unustaksid mu ära ju nii! Elan kaasa Tesla edule ja unistan, et ka ise ühel päeval ühe sellise omanik olen. Jälgin pidevalt foorumeid ja tehnika saite.

Uni

Mulle väga meeldib kaua magada. Olen ööinimene ja see on mu jaoks ülioluline, et saaksin hommikul ärgata väljamaganuna. Ma ei saagi rahulikult pilli mängida või loomingulisematele radadele minna, kui tean, et pean hommikul näiteks kell 10 juba asjalik olema. Mida rohkem lapsi mu perre sünnib, seda haruldasemaks, aga ka nauditavamaks hommikune uni muutub.

Muusika

Ma tahaks küll loota, et see ei ole ainus asi, mida ma oskan, aga täiesti kindlalt on pilli mängimine ja laulmine ainus asi, mida ma tahan teha ka siis, kui tuju on halb.