Balti jaama turg

Ma sülitan euronõuetele ja üheülbaliselt samu iluetalone järgivatele juurviljadele! Baltas saab tšurkadega kaubelda, memmelt küüslauku, mis pisara lahti võtab, ja lisaks värskele toidule ka eksootilisi elamusi. Rimi plastköögiviljad, pikad järjekorrad, isegi kõlaritest kõlav Koit Toome ei kaalu iial Balti jaama turgu üles.

Greta Cottage Workshop Radio

Juba pikemat aega on mu meeli erutanud selle Suurbritannia plaadifirma podcast’id külalis-DJdelt Soundart FMis, mis massimaitsega kompromisse ei tee ja parimas mõttes veidrat muusikat fetišeerib.

Mitte-Tartu

Möödunud aastal ilmunud Sven Vabari koostatud proosakogumik hõlmab kohalolevat mitte-olemist, mille otsa Tartus igal sammul komistada võib. Eriti nüüd, kui olen tagasi Tallinna kolinud, pean tunnistama, et Tartu vaimust võetuna mind pealinna tuimad võimu- ja rahamängud väga ei köida – liiga palju müra ja kesiselt fantaasiat.

Pimedad augustiööd

Jumal tänatud, et ööd on jälle tummiseks muutunud ja kergemeelse suve järel on saabumas kraadi võrra kargemad öötunnid. Tasapisi on taas võimalik eestlaslikul moel iseendasse vaadata ja suvisele melule vahelduse mõttes ka pisut omi mõtteid mõelda.

Eesti mehed

Reedel, 16.augustil kella kuuest õhtul annab EKKMi õuel ja Kultuurikatla Aias toimuvale Müürilehe sünnipäevapeole hoo sisse Kinoteatri püstijalatragöödia “Võidab see, kellel on kõige hullem mees”. Esmakordselt astuvad stand-up’i kavaga üles noored näitlejannad Katariina Tamm ja Piret Krumm, kes võtavad mõnusa huumoriga läbi mõned seigad kokkupuudetest nende imeliste elukatega.