EDDIE VAN HALEN

Lööge YouTube’i sõnapaar 1995 ja Van Halen. See oli maailma kõige tuusama kidra­mehega bändi parim aasta (vahetult enne tema halvimaid aastaid). See mees aitab vahel meelde tuletada, miks on pillimäng jätkuvalt üks inimkonna parimad leiutisi. Müts maha tema ees ja ka nende Eesti meeste ees, kes paarkümmend aastat tagasi Kazaa leiutasid ja nii Eddie kidramängu tasuta mulle oma tuppa kätte tõid.

OOTAMATU VAIKUS

On see kaubanduskeskuse WC või peen olemine marmorseinte vahel, mõnikord saabub päeva esimene tõeline hetk iseenda mõtetega alles sanitaarruumis.

MITTE KÕIGE UUEMA ­iPHONE’i OSTMINE

Sel ajal, kui sõber matab kaks kuupalka karpi, mille väärtus kukub kiiremini kui tutikal E-klassi mersul, võtad sina soodukaga poole soodsamalt aastataguse mudeli ja pressid otse lihasmälust home-nuppu nagu boss. Tunned end ühtaegu indie, trendika ja süsteemile ärapanijana. Puhas vaimutoit.

KÕIGE KALORIRIKKAM VAIMU­TOIT?

Ajavahemik, mis algab kolm minutit pärast „õiget hetke“. On selleks otsesaade televisioonis või ootamatu vajadus comeback’i järele mõnes argises olukorras, kõige parem mõte tuleb pähe alati pärast koju sõites, duši all või reklaamipausi ajal, aga mitte kunagi varem kui kolm minutit pärast õiget hetke.