Draakonid

Kuigi olen oma sõpruskonnas teada-tuntud ükssarvikute fanatt, siis salamisi ihkan endale üht sügavmusta, kerge sinise sillerdava läikega taimetoidulist draakonit, kellega mul oleks telepaatiline side. Sobivad ka muud draakonid ja lohed. Nimeks paneks Loki.

Juhuslikkus

See, kui võtan läpaka kaasa, et tänavakohvikus kirjatööd teha, ja selgub, et kahel sõbral on täiesti juhuslikult täpselt samal ajal sama mõte tulnud, ning otsustame pärast paari kohvi üheskoos hoopis kinno minna, aga piletijärjekorrast leiame veel kaks vahvat selli eest ja tuleb välja, et meil kõigil on juhuslikult homme vaba päev, ja helistame viiendale sõbrale, kellel on kuuekohaline auto ja üllatuslikult ka vaba päev, ning sõidame Mõisakülla, sest keegi meist pole seal kunagi varem käinud, aga satume hoopis Vilniusesse ja vahepeal võtame hääletaja kaasa, kellel on kitarr ja vahva koer Sebastian – see meeldib väga.

Viisakus

Ole sa nii ilus, tark, osav, töökas või rikas kui tahes, aga kui viisakust vajaka on, siis devalveeruvad minu jaoks kõik muud isikuomadused. Muu suudan andestada, aga ebaviisakus jääb hinge kraapima.

Snelli park

Vaid oma kinganinasid passides argipäevadest läbi rassides kipub vahel ununema oma kodulinna ilu. Snelli park oma tiigi, vallimägede ja vaatega Toompeale on minu meelest üks kaunimaid kohti Tallinnas. Need pargipingid on kuulnud üksjagu lugusid minu ja mu sõprade elust, parte ja kajakaid tunnen nimepidi ning joodikuid asjata ei tülita.

Palmid

Palm oma lehetuusti ja palja tüvega on ka niisama väga sümpaatne moodustis, aga kuna mulle meeldib ka soe kliima, siis looduslikult kasvava palmi all peesitamine on kindla peale minek.